Fotat lite mer

Hejsan! :D
 
Släppte ut Pärlan och Cody i hagen, men bestämde mig för att ta en tur med Cody i skogen. Så tog lite bilder, tyvärr blev många väldigt mörka eller oskarpa. Men skit samma, jag tycker om några utav dom, jag gillar mörka bilder med lite mystik över.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När vi kom tillbaka fick Cody springa fritt en stund, men eftersom stallet är intill hagarna så höll han sig ju intill stallet och jag ville inte att han skulle gå i under så han fick hoppa in i hagen igen. Men självklart så skulle han hoppa över gång på gång -.-
Så har Pärlan gjort en del glädjeskutt idag, ser så kul ut haha. Tror hon gillar snö hehe. 
 
Vet inte hur uppdateringen kommer bli de kommande dagarna då vårat internet snart är slut, men ska nog försöka fixa lite tidsinställda inlägg så bloggen inte står helt tom i alla fall ;)
 
 
Ha de! :D
 

Vinter bilder

Hejsan! :D
 
Tog ut kaninerna i hagen idag (nähä xD). Har blivit lite mer snö, men inte så mycket. Pärlan hon grävde bara i snön hehe.
Men jag släppte Cody lös och tog ett par bilder på honom. Blev inte jätte nöjd med dom, men aja xD
 
 
 
 
 
(Inte mitt/vårt hus på bilden) (bra att veta xD)
 
 
 
Lite suddig men aja..
 
Så lite fail bilder på Pärlan
 
 
 
 
 
 
 
 
Så var ju så duktig att tappa kameran i snön hehe. Den blev i alla fall inte förstörd.
Nej, men alltså jag vet inte vad mer jag ska skriva så jag tackar väl för mig xD
 
 
Ha de! :D
 

Snö

Hejsan! :D
 
 
Ja, that feeling....
 

Skulle gå ut för att ta ut kaninerna och möts av det här, först står jag bara och gapar och sen säger jag Cody med lite irriterad röst. Han lägger då sitt huvud under Pärlans och tittar på mig och vänder sig sedan om, han såg ju sådär lite allmänt nöjd ut haha, det gjorde Pärlan med hehe. Men jag var inte särskilt nöjd -.-
Men det jag inte fattar är hur han tar sig över, väggen mellan burarna är cirka 1 meter hög och det är en springa på ca 5 cm högst upp i ett hörn. För att komma igenom där måste han vara riktigt träffsäker, han måste ju vara parkcore proffs eller något haha.
Snart får han flytta ut ur stallet hehe, det går inte att stänga in honom någonstans ju.
 
 
Men i alla fall, jag tog ut honom i hagen och Pärlan med. Vädret är dock inte särskilt trevligt. Det vräker ner snö och det blåser.
Såklart så skulle det blåsa rakt i ansiktet. Cody verkade inte gilla snön och Pärlan grävde bara i den, men detta är första gången Cody upplever snö.
 
(Blixt)
 
 
 
(Utan blixt)
 
 
 
 
Ha de! :D