Helgen som gått

Hejsan! :D
 
 
Tänkte börja med att berätta att Cody ska få debutera rak lätt den 3 december. Mindre än två veckor kvar, orkar knappt vänta hehe. Över taggad. Har inga förväntningar över Cody alls. Utan det får gå som det går helt enkelt.
Men Cola kommer också få följa med såklart.
 
Men i fredags drog vi igång träningen inför tävlingen mer på allvar liksom haha. Så i fredags hoppade Cody och Cola några hinder. Cola var inte jätte taggad då han inte är så förtjust i vatten och gräsmattan är rena myren. Han hoppade fint över hindrena, men hade inte så mycket fart.
Cody har farten, men han är lite osäker när det gäller hoppningen. Men det går verkligen framåt det också. Det var bara skillnad på honom från det han hoppade i fredags och i söndags.
 
Så i lördags tog vi oss varsin tur till skogen. Cola älskar verkligen att vara i skogen, särskilt när han får vara lös och gräva i mossan som en galning haha.
Cody han flyger fram mellan stenar, stubbar och träd.
 
Igår (söndag) fick dem vara i hagarna. Men vi hoppade även några fler hinder igår än i fredags. Var ännu blötare igår, så det var världens pöl mitt i banan, inte jätte trevligt, men det hindrade inte dem från att hoppa.
Cola var riktigt taggad, han sprang med bra fart och kastade sig över hindrena.
Cody körde också med bra fart och klarade lite högre höjder igår än i fredags.
 
Idag tog vi varsin tur till skogen igen, dock lite längre idag. Cody flög omkring som en studsboll, det var upp på stenar, hoppa mellan stenar, över stockar, gräva, ja, jag vet inte allt.
Cola är mer grävtypen, särskilt i mossa haha.
Sedan tog vi även varsin tur i sele på grusvägen nedanför vårt hus. Cola sprang på som en tokstolle, inget fel på konditionen där inte, men min kondition är tyvärr inte lika bra. Men har troligtvis någon typ av infektion i kroppen, troligtvis ögoninflammation, täppt i näsan och allmänt jobbigt att andas.
Även Cody sprang på galet bra idag. Kanske att den lilla latmask som bott i honom börjat krypa ur honom.
 
Imorgon blir det troligtvis bara häng i hagen och kanske en sel tur. Beror på vädret. Regnar typ 24/7. Så är dyblött överallt.
 
 
 
 
 
Ha de! :D

Kommentera inlägget här :