Renoverat hinder

Hejsan! :D



Igår blev jag äntligen färdig med hindret jag började renovera i vår/vinter detta år, tog lite tid att bli färdig då jag legat på latsidan hehe. Men bättre sent än aldrig, eller hur? 


Före: 

Efter: 

Det blev ett plank av det till sist. Har inget plank sedan innan och behövde ett att öva på här hemma med grabbarna. 

Cody hoppar över planken med lätthet men Cola är inte så pigg på det och hoppar helst inte över det alls. 


Men får önska er ett gott nytt år för detta blir sista inlägget för i år. 


Ha de! :D 

Året som gått, mål inför 2017 m.m

Hejsan! :D
 
 
Det här med att uppdatera bättre har ju fungerat sisådär hehe. Men har inte haft något att blogga om och skolan har tagit så otroligt på krafterna osv. Men ska försöka uppdatera nu under jullovet i alla fall.
 
Men hur har 2016 varit i kaninväg? Vad har hänt under året?
 
Det största och allra bästa som hänt är väl att Cola flyttade hit den 6 maj. Min lilla älskade fluffboll.
Han har utvecklats något otroligt under året. Vi har kämpat tillsammans, så från att ha varit helt livrädd för allt och alla så han idag hur mysig som helst, hoppar upp i knäet, följer efter en när man går promenader med honom löst (tills han hittar något som är mer intressant haha), han rymmer inte längre heller, vilket är en otrolig lättnad.
Han har börjat hälsa på andra människor och låter sig bli klappad.
Så gjorde han ju sin debut i rak lätt den 12 november också. Det var verkligen ett stort steg för oss båda två.
 
Cody han har varit ute en hel natt för att han rymde (ville inte lämna honom ute men klockan var runt 22 - 23:00 och han var inte inom synhåll). Han gjorde sin rak lätt debut den 3 november och dampade på allt och alla, så det var en intressant upplevelse haha.
 
 
Min lillebror och Cola från dagens promenad.
 
 
 
Målen allmänt under 2017:
 
~Cola~
 
* Ta oss igenom en hel rak bana på tävling. Han är ju lite nervös och så fortfarande, men det går framåt hela tiden!
 
* Fortsätta kämpa på med hans sociala "problem"
 
* Eventuellt bli pappa
 
~Cody~
 
* Ta oss igenom en rak lätt bana utan att Cody ska springa igenom alla hinder hahaha, och på högst 6 fel.
 
* Komma på något sätt att få Cody att sluta rymma ur hagen (inte riktigt ett mål kanske, men skriver med det ändå hehe)
 
 
En annan rolig grej är att det kommer ganska så troligt bli tillökning, omplacering för min del, såklart. Inga ungar.
Mer tänker jag inte säga. Då inget är riktigt bestämt än.
 
 
Ha de! :D

Gårdagens tävling

Hejsan! :D
 
 
 
Igår var det äntligen dags för tävling igen, och vi hade jätte kul igår. Denna tävling var roligare än den förra (min första) men det kan nog bero på att jag var mindre nervös och förvirrad hehe.
Först ut av mina var Cola. När vi hoppade framhoppningen var han lite osäker. Första hindret gick bra, men sedan blev det två plank och då var det kört haha. Han blir osäker när det är plank.
Det rätuppstående fixade han ganska bra, men boxen ville han inte hoppa över alls till en början.
Väl ute på banan så ville han inte springa och var lite osäker på hindrena men hoppade gjorde han, utan att riva!
Men tyvärr så är han väldigt nervig på tävling, än så länge iaf. Så han får inte riktigt upp farten som han brukar ha hemma, så det slutade med att han blev Oplacerad.
Codys framhoppning gick också ganska bra. Efter att ha hoppat framhoppningen 3-4 gånger satt det, typ. Han hoppade planken. Dem är inga större problem för Cody.
Väl ute på banan gick allt åt skogen från första hindret, han plöjde igenom alla hinder hahaha. Jag skrattade vid varje hinder och efteråt höll jag på att dö, han gick på 8 fel, MEN vi kom igenom banan, på 110,75 sekunder. Så jag är stolt över Cody och Cola också såklart med tanke på hur han var för ett halvår sedan.
 
Men det var Codys debut i rak lätt så hans mentala var någon helt annanstans än på hoppningen haha. När jag hade honom i sele innan framhoppningen osv så drog han som attan och skulle hälsa på allt och alla. Han rök nästan ihop med en hane också, ops hehe. Han drog som attan och hade gett sig tusan på att han skulle slåss med den hanen haha. Fick ta tag i selen på honom för att han skulle lugna ner sig och sluta dra. Så Cody var allmänt jobbig igår haha.
 
Sen så åkte vi till min bror och var där ett tag. Så kaninerna fick gå ut i sele på lekplatsen innan vi åkte från honom då det tar 1 h och 30 min hem med bil och de hade suttit ett tag i transporterna redan.
Var två små barn ute som blev helt chockade när jag tog ut Cody haha. Verkade som om de aldrig sett en kanin förut. Som tur var så kom de inte fram för att klappa varken Cody eller Cola. Dem skrek även. Men varken Cody eller Cola brydde sig om det.
Men det måste ha sett bra dumt ut när vi skulle gå till bilen och Cola satt på min arm, folk glodde sönder oss haha. Så det blev många nya intryck igår.
 
 
Men tänkte att ni skulle få se deras tävlingsoutfits de hade igår. Väldigt dåligt ljus på bilderna men aja.
 
Detta var Colas tävlings igår. En h-sele från hannasselar och ett koppel från någon tjej på faebook. Vet inte om hon har någon direkt tillverkning.
 
 
 
Både selen och kopplet är mer neon i verkligheten, men som sagt dåligt ljus. Codys tävlingsoutfit bestod av en bröstsele från speedrabbit och ett flätat koppel från @fyrkloverns_tillverkning på instagram.
 
 
 
Ha de! :D