5 snabba fakta om mig #3

Hejsan! :D 


Tänkte köra en 5 snabba fakta om mig idag, försöker göra det i slutet av varje månad. 

* Jag är brunett

* Jag är just nu beroende av låten Slow Down - Douwe Bob som var Nederländernas bidrag i eurovison. 

* Jag har väldigt svårt att koncentrera mig på saker jag inte finner intressanta/roliga. 

* Mina favorit genres på filmer är fantasy, äventyr och drama

* Jag vill resa till Arkansas - USA





Ha de! :D

Selträning för Cola och Hoppträning för Cody

Hejsan! :D
 
 
Idag blev det lite selträning för Cola. Gick hur bra som helst att få på selen idag också, och det funkade helt okej att gå i sele och koppel. Men han är väldigt mycket för att dra och han får panik om kopplet skulle roka nudda en gren eller så. Så var min pappa intill också, och Cola litar bara på mig till viss del, alla andra är han nästan livrädd för. Så jag har något att jobba på med honom socialt och i selträning, för att han ska sluta dra och flyga fram som världens snurresprätt haha. Men tror det kommer gå bättre när han förstår att varken människor eller selen är något hot. Men han gör framsteg hela tiden.
 
Men har varit så bra väder idag också så några hinder åkte fram och jag och Cody hopptränade lite. Gick faktiskt bra idag, han rev ett par gånger, men sen hoppade han över lätt/medelsvåra hinder med marginal också. Så jag är riktigt nöjd med dagens träning.
 
Sen så har det fått vara i hagarna också, och Cody gjorde ett par rivstarter hehe.
 
 
Ha de! :D

Kaninerna betyder så otroligt mycket för mig

Hejsan! :D 
 
 
Som rubriken lyder så har kaninerna en stor plats i mitt liv. Dom betyder allt för mig (även om jag bara har Cody nu).
Har ofta fått hört "det är ju bara en kanin" när jag varit ledsen för att de gått bort. Eller när jag pratar om hur mycket jag älskar dom. Har ärligt talat blivit irriterad när folk sagt så. Folk kan tydligen inte förstå hur en annan art kan betyda så mycket för en. Men jag ser oss inte som olika, vi har båda känslor, en hjärna, två ögon, två öron, ett hjärta osv, vart ligger olikheten? I utseendet?
 
Kaninerna har alltid funnits där för mig, vilket inte mina kompisar har, som har lämnat mig, kaninerna har inte rymt, även om de kunnat. Jag har alltid fått kärlek från dom, dom har funnits där och fått mig att må bättre i mina mörka perioder. Dom har fått mig att glömma allt som pågår runt omkring mig och i mitt huvud. Vilket INGEN annan har.
Jag kunde inte ha fått några bättre vänner än dom.
 
Alla minnen och allt kul vi haft tillsammans kommer jag aldrig glömma.
 
Så det jag försöker säga här är att kaninerna betyder verkligen allt för mig, och jag skulle göra vad som helst för dom.
 


 
Ha de! :D