Morgondagens planer

Hejsan! :D
 
Cody har fått vara ute i hagen ett par timmar idag med. Några glädjeskutt/språng idag med ;)
Har gjort tre koppel idag också, så imorgon åker symaskinen fram, förhoppningsvis funkar den också xD Vill ju börja sy selar nu!
-
 
Imorgon ska det bli bra väder enligt klart.nu i alla fall (fast sen är ju frågan hur mycket man kan lita på det xD). Så imorgon blir det äntligen hoppning igen :D Har haft uppehåll i ca 2 veckor nu, var nog rätt välbehövligt kanske, och nu när snön är så gott som helt borta (några fläckar här och där kvar) så blir det lättare. Men däremot så är det väldigt blött, men får väl helt enkelt leta upp en någorlunda torr plats, där det inte väller upp vatten när man trampar haha.
Så ska jag försöka fota lite nya hoppbilder.
 
Det blir troligtvis även en tur till skogen imorgon också. Så det blir väl lite nya bilder därifrån också.
 
Ha de! :D
 


Gnagarblandning

Hejsan! :D
 
Hittade detta igenom facebook idag. Som jag länge vetat så är gnagarblandning inte bra för kaniner.
Men det är inte alla som vet och ger kaniner detta fodret.
 
Så detta är läsvärt: kaninfoder
 
Ha de! :D

Stuff

Hejsan! :D
 
Idag kom äntligen resten av grejerna till selar och koppel, lite o-ringar, d-ringar, spännen osv. Så nu är det bara symaskinen kvar som ska fixas, sen ska jag köra igång med att sy selar :D
Så har jag och pappa köpt mer plywood idag. Två stora skivor. Så nu är det tre hinder till som ska göras till mig själv (tror jag xD).
 
Har regnat idag med, men inte blåst så jätte mycket, vilket är skönt. Cody har fått vara ute i hagen ett par timmar.
Sen han flyttade ut i lördags så har han varit som galen, han springer runt i hagen i racer fart och gör en massa glädjeskutt och har sig. Måste ha varit väldigt härligt att få flytta ut och fått en stor hage att springa i nästan varje dag (vill inte ha honom ute när det är jakt och det regnar allt för mycket).
Men han var ute idag när det regnade också, så det luktade blöt kanin av honom sen. Men det var bara korta skurar och han satt i sitt rör eller buren mestadels, annars hade han varit ännu blötare haha.
 
Men jag hoppas verkligen att vädret blir bättre de kommande dagarna så vi kan hoppträna och gå till skogen, och det bästa är att imorgon sista dagen för jakt :D (Något utav det hemskaste jag vet). Så då blir det mer skogspromenader.
 
Har målat färdigt bommarna och tejpat dom idag också till X:et. Dock så räckte inte tejpen till sista bommen, så blir väl att köpa mer tejp nästa gång man kommer till Rusta. Vilket kan ta ett tag kanske.
 
Ha de! :D