Rymlingen Cody, hoppning m.m

Hejsan! :D
 
 
Är väldigt stilla här, men är mycket i mitt liv nu, skolan m.m. Så har jag knappt några idéer på inlägg. Men vi får se helt enkelt när jag kommer igång igen.
 
Kan böra med att säga att Cola har verkligen utvecklats inom hoppningen. Förra helgen hoppade vi lite elit (på höjden). Gick jätte bra, han har en otrolig styrka i bakbenen och det märks verkligen att han tycker hoppning är kul. Så får se när vi börjar tävla.
Igår hoppade vi lite banhoppning, men vi hade bara 3 hinder. Gick riktigt bra, men till helgen kommer vi träna lite lätt, vill inte hoppa för mycket höga hinder med honom, inte än iaf.
Även Cody hoppade igår, han har haft paus i nån vecka. Men vi hoppade mini-lätt och det gick jätte bra.
 
Igår så rymde Cody ännu en gång från hagen, så känner nu att vi måste göra något åt den där hagen.
Vill ju inte ha honom i buren hela tiden, så hellre att han springer löst och är glad och lycklig än att behöva sitta i en trång bur och må dåligt och bli rastlös.
Men iaf så gick jag och pappa ut igår för att leta efter Cody, pappa såg honom vid ett tillfälle runt 18 tiden i stallet (han gömmer sig under stallet, men det är ett hål i väggen/golvet som han kryper upp genom). Men efter det såg vi honom inte mer. Vi var ute flera gånger, sista gången vid 22. Inte ett spår av honom. Så vi gav upp letandet efter honom.
Men pappa fick tag på honom imorse, då hade han gått till burarna så pappa släppte in honom. Han hade inga skador eller så. Så allt hade gått bra, trotts att han varit ute en hel natt själv. Men han är inte den första kanin som gjort såhär hehe.
 
 
Ha de! :D

Kommentera inlägget här :