Drakhinder

Hejsan! :D


Idag blev äntligen hindret färdigt, blev ganska nöjd, även om jag kanske kunde ha tagit en roligare färg, men strunt samma, tyckte färgen passade Draken, brons alltså. 
Har även börjat på ett till som troligtvis kommer bli färdigt under den kommande veckan. 





Ha de! :D

5 snabba fakta om mig #2

Hejsan! :D
 
Tänkte köra en "5 snabba fakta om mig" i slutet av varje månad, så ni får lära känna mig lite bättre. 
 
 
* Jag är besatt av Elvis Presley. Älskar allt med honom, musiken, filmerna m.m.
 
* Jag kan börja skratta åt vad som helst nästan, sen har jag väldigt svårt för att sluta haha.
 
* Jag tycker om att träna, även om jag inte har ork eller lust till att göra det haha.
 
* Jag älskar att fotografera! Det är något utav det bästa jag vet, fast det kanske märks på mina meterlånga inlägg med nästan bara bilder haha.
 
* Jag ser hellre till att andra mår bra än mig själv.
 
 
Ha de! :D
 

Kloklippning

Hejsan! :D
 
Blev lite konditionsträning med Cody idag, men hade inte lust och jag var trött så jag kunde ha lagt mig på marken och somnat haha. Men sprang uppför backen ca 6 gånger, och hoppade längd 2 av dom då Cody inte hade någon lust som sagt.
 
Så skulle jag ge mig in på att klippa klorna på honom idag igen, försökte ju för en vecka sedan också, men det sket sig då.
Men nu så, det tog kanske en kvart då han inte ville sitta still, så jag fick ta min sista utväg för att faktiskt få hans klor klippta, som tur va, var det bara baktassarna kvar. Men jag la honom alltså på rygg, jag tycker inte om att ha en kanin på rygg så det är därför jag kör på det som sista utväg om inget annat funkar. Men jag fick klorna på baktassarna klippta i alla fall vilket var det viktigaste, men Cody var inte särskilt nöjd hehe. Men det var glömt ganska snabbt i alla fall.
 
Ha de! :D