5 snabba fakta om mig #4

Hejsan! :D
 
 
Idag är jag tillbaka med ett inlägg där jag tänkte dra 5 snabba fakta om mig.
 
 
* Jag älskar att hoppa, har gjort det sen jag var liten haha, men det är på senare år jag börjat hoppa hinder.
 
* Mina favorit serier just nu är The walking dead, Fear the walking dead, the flash, Chicago MED, Chicago Fire, Chicago P.D, Arrow, midsumer murders och outcast.
 
* Älskar amerikansk country musik. Särskilt Blake Shelton.
 
* Jag älskar att rita upp nya ritningar till kaninhinder, och sen få bygga och se allt med färg, bommar, hinderplattor och märlor haha.
 
* Är ganska så intresserad av kläder.
 
 
Ha de! :D

Tycker till om selmodellerna

Hejsan! :D
 
 
Idag tänkte jag skriva om vad jag tycker om de olika selmodellerna.
 
H-sele:
Tycker denna sele är ganska bra. Kaninen kan röra sig i den. Men om man har en dragig kanin så blir det ju ett väldgit tryck mot halsen.
 
 
 
Bröstsele:
Detta är min personliga favorit modell. Kaninen kan röra sig bra i den och den funkar bra till dragiga kaniner eftersom trycket hamnar på bröstet istället. (Ignorera alla trådar som sticker ut från selen på bilden hehe)
 
 
Bogsele:
Tycker denna sele är helt okej. Kaninen kan röra sig ganska bra i den. Men banden på ryggen tycker jag åker omkring för mycket. Så hamnar ju en del tryck på halsen på denna också, så inte jätte bra att ha på väldigt dragiga kaniner heller.
 
 
 
Känner att detta inlägg blev rätt kort, men har inte så mycket att skriva. Men kom ihåg att detta är vad jag tycker om selmodellerna, någon annan kan ju tycka något helt annat. 
 
 
 
Ha de! :D
 

Cola`s sår

Hejsan! :D
 
 
Uppdateringen är väl inte särskilt bra, men har bestämt mig för att ta en liten paus från bloggandet ett tag, eller det kommer upp inlägg när jag känner för det, så kanske 2-3 gånger i veckan i alla fall, eller mer, man vet aldrig hehe. Är väldigt uppe i varv just nu, och förstår verkligen inte varför haha. Så behöver en liten paus från alla sociala medier jag hänger mest på för att se om jag kan varva ner.
 
Men allt flyter på som vanligt här, kaninerna är ute och springer och latar sig i hagarna. Cola's social träning går framåt, han är verkligen en hur mysig kanin som helst, men tyvärr ganska osäker än. Men det går framåt som sagt.
 
Cola's sår läker också väldigt fint, såren på huvudet har läkt helt och päls har börjat växa ut igen, lite ojämnt växt så han ser lite knasig ut hehe, men det kommer ju jämna ut sig med tiden. Såren/knölen vi kinden läker också fint och har nästan helt försvunnit det med, varar lite fortfarande men det har verkligen blivit bättre.
 
 
Försökte mig på med lite hoppning idag med Cody, och skulle jag säga att det gick okej skulle jag nog ljuga hehe. Han är mer intresserad av att äta, men han hoppade ändå ganska fint över det två hindrena jag ställt ut.
Men jag förstår mig verkligen inte på Cody. Han äter konstant, blir han aldrig nöjd? haha. Dom har fått pellets två kväller i rad nu, men han äter ju fortfarande som en häst. Han äter 90% av tiden han är ute i hagen.
Så körde 3 rundor med honom på de två hindrena, sen var det jag och kompisen som hoppade, högt och långt haha, över 2 och en halvtimme hehe.
 
 
 
 
Ha de! :D