Burstädning, konditionsträning, hinderbygge, hoppning m.m

Hejsan! :D
 
 
Ja, nu är det inte så långt kvar av sommarlovet. Börjar skolan tillbaka på onsdag. Vilket suger något otroligt. Så försöker verkligen hinna med så som möjligt med kaninerna under de få dagar som är kvar av lovet.
 
Vi har varit ute och sprungit mycket på grusvägen under denna veckan, nästan varje dag. Dom har riktigt bra kondition båda två, och Cola kan verkligen slita ut en haha. Hinner nästan aldrig med, så måste skaffa ett 5 meters koppel till honom (har 3 meter nu). Cody han kan verkligen springa på han också, men Cola har lite mer fart i benen hehe.
Började på ett längdhinder i fredag (?) som blev klart idag. Så tänkte testa det. Men kaninerna hade ingen större lust haha.
Håller ju även på med ett annat hinder också. Men frågan är ju när det blir färdigt. Men tror jag ska fortsätta på et imorgon. Måla lite på det, sen måste jag troligtvis köpa mer färg till hindret, för den jag har nu räcker inte till allt som ska målas. Får vara glad om det blir färdigt tills mitten av september haha.
 
Städade även burarna igår, var väl inte jätte behövligt. Men hade flytta Cola's hörntoa till ett annat hörn, vilket inte var särskilt lyckat. För då bajsade och kissade han i det hörnet toan stod i förut, så var tvungen att ta bort det och byta plats på toan. Så var lika bra att städa båda burarna.
 
 
Planerna inför imorgon är att klorna ska klippas på boysen. Får se hur det går. Cody han gillar det verkligen, verkligen inte. Kan ta 20-30 minuter att klippa klorna på honom.
Men Cola är lite mer okej med det. Tar 5-15 minuter på honom.
Blir troligtvis en tur till skogen också, om vädret är lika bra imorgon som det varit idag. Så ska se till att ha min kamera laddad så jag kan fotografera lite samtidigt också.
 
 
 
Ha de! :D
 

Kommentera inlägget här :